Merk het verschil met merkbrillen

Wanneer je toe bent aan een nieuwe bril of zonnebril, ga dan voor een goede merkbril. Merkbrillen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug door het draagplezier en de duurzaamheid. Als je kiest voor een goede merkbril, kies je voor stijl, comfort en kwaliteit.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Beau Zien en Horen begrijpen we dat een bril niet alleen een hulpmiddel is om beter te zien. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en stijl. Kies je voor een goede merkbril, dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Achter elk gerenommeerd merk staat een lange geschiedenis van innovatie en expertise in brillenontwerp en -productie. De brillen zijn ontworpen en vervaardigd met de grootste zorg, wat resulteert in een product dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook comfortabel is om te dragen en lang meegaat.

Grote collectie merkbrillen

In onze collectie merkbrillen vind je een enorme variatie in stijlen en ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker, een gedurfde statement-bril of iets daartussenin, onze merkbrillen bieden een breed scala aan opties die aansluiten bij elke smaak en voorkeur. In onze winkel voeren wij bekende en minder bekende merken, zoals:

  • Lindberg
  • Tom Ford
  • Serengeti
  • Gucci
  • Anne & Valentin
  • Persol
  • Guess

De nieuwste trends en innovaties brillenmode

Door te kiezen voor een merkbril, geniet je van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van brillenmode, waardoor je altijd een stap voorblijft op het gebied van stijl. Maar nog belangrijker is de emotionele waarde van een merkbril. Een bril van een bekend merk is niet zomaar een accessoire; het geeft een imago af waarmee de drager zich kan identificeren en wat het zelfvertrouwen vergroot.

Merkbril kiezen? Wij adviseren je graag!

Toe aan een nieuwe bril? Wij kunnen je alles vertellen over het verhaal en de passie van elk brillenmerk. Dus, de volgende keer dat je voor de keuze staat, laat je dan deskundig informeren en adviseren. Jouw ogen verdienen het immers om te Zien op z’n Best!

Loop eens binnen en neem een kijkje. Zeker weten dat we alle tijd hebben om je te helpen? Maak dan van tevoren een afspraak.